12 Haziran, 2012

Eskimis Yazi

Yeni yazilarimi okutuyorum size hep ama ben yazmaya yeni baslamadim... senelerce, sayfalarca var.. Bundan sonra arada sirada "Eskimis Yazi"lardan da okuyacaksiniz, umarim ki onlari da begeneceksiniz.. :))
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eskimis Yazi

Hadi artik, dogsun o ay fistiklarin arkasindan ve aydinlatsin bu bogan geceyi. Heryer isisin belli belirsiz , onumuzu gorelim karanlikta isiksiz...

Ister gelsin ister gelmesin gecenin dibi, icelim hele bi... gorup gorecegimiz bu sisenin dibi. Sen de gelmeyecegine gore artik, gece olmus, gunduz olmus fark eder mi??

Bi ruzgar essin inceden, kaldirsin tozu dumani, hersey savrulsun once havaya ve sonra oturussun yavasca sece begene istedigi yere butun tozlar, dumani kalsin havada. Ben cekerim icime!

Kac yazar artik bugun bitse yenisi gelse ve sonra bi daha .. sen orda, ben burda hayatlar darmadagin en olmicak yerlerde. Yabanci yabanci insalarla, olur olmaz anlarda.. 

Gulumse yine de cicekleri gordukce. Onlar bilmeseler de sevildiklerini sen al koy onlari caninin icine. Alik bilmezse balik bilir de, at en dipsiz denize. Aligini da sev baligini da... Sonra bi kere daha agla.

Butun vucudun baslayinca uyusmaya anlarsin yas gecmis, hayat gecmis... senden gecmis.. Herseyin olmus ama  gelmissin sonuna... oyle hissetmesen de olur, herkes seni sobeledikten sonra, hadi bi daha agla..

Savasmaya devam.. sicak sudan soguk suya degmemis gonuller anlamaz usumeyi. O sansli veletler bilmez ne cektigini. sen de onlardan biriydin bi vakit ama dedim ya, senden gecmis, birileri icini karanliga cekmis...

Herseyin yeni basladigini sandigin yerde butun umidinin bittigini farkedince dusecek omuzlarin.. yenilere doymus, fazla yemis hatta kusmak uzeresin. Ama en cok sen gulumsersin, cunku kimse bilmesin..

Onden cekisli, arkadan itisli tek beygir gucunde bir hayat.  Sen sectin, gideceksin, o cile neyse, cekeceksin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder